FAQ

Hieronder tref je een overzicht van vaak gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen? Stel deze vraag dan aan ons via de contactpagina.

 

Vraag: is er mogelijkheid voor kinderopvang?

Antwoord:  Tijdens de zomerschool wordt er in-shaa’-Allaah gezorgd voor een speellokaal voor kinderen tot en met 7 jaar. De kosten hiervoor bedragen 4 euro per kind per dag. Elk bijkomend kind kost 1 euro per dag.

 

Vraag: is er mogelijkheid tot overnachting?

Antwoord: Gedurende de hele zomerschool is er de mogelijkheid om te overnachten, dit geldt zowel voor de broeders als voor de zusters. Je dient hierbij wel je eigen slaapspullen mee te nemen.

 

Vraag: uit welke boeken wordt er les gegeven?

Antwoord: Er wordt gebruik gemaakt van de boeken van de methode van de Universiteit van al-Madinah (vierdelig) door dr. V. Abdur Rahim. Daarnaast wordt er bij de hogere niveaus geleerd uit het boek al-Adjrumiyyah. Het lesmateriaal is inbegrepen in de cursusbijdrage.

 

Vraag: is er eten en drinken beschikbaar?

Antwoord: Er zijn mogelijkheden om eten en drinken aan te schaffen. Een volledig verzorgd pakket van ontbijt, lunch en diner voor elke dag kost 100 euro. De reden dat dit niet is inbegrepen in de cursusbijdrage, is om de kosten voor de deelnemers zo laag mogelijk te houden en om hen de keuze hierin te geven. Men is namelijk niet verplicht om iets aan te schaffen op de locatie, men mag ook eten en drinken vanuit huis meenemen.