FAQ

Hieronder tref je een overzicht van vaak gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen? Stel deze vraag dan aan ons via de contactpagina.

 

Vraag: is er mogelijkheid voor kinderopvang?

Antwoord:  Tijdens de winterschool wordt er in-shaa’-Allaah een speellokaal beschikbaar gesteld voor kinderen tot en met 7 jaar. Het is echter de verantwoordelijkheid van de deelnemer zelf om voor een oppas te zorgen die bij jouw kinderen kan blijven.

 

Vraag: is er mogelijkheid tot overnachting?

Antwoord: Gedurende de hele winterschool is er de mogelijkheid om te overnachten, zowel voor de broeders als voor de zusters. Dit zal zijn in een gastverblijf. Je dient hierbij wel je eigen slaapspullen mee te nemen.

 

Vraag: uit welke boeken wordt er les gegeven?

Antwoord: Er wordt gebruik gemaakt van de boeken van de methode van de Universiteit van al-Madienah (vierdelig) door dr. V. Abdur Rahim. Daarnaast wordt er bij de hogere niveaus geleerd uit verschillende islamitische boeken. Het lesmateriaal is inbegrepen in de cursusbijdrage.

 

Vraag: is er eten en drinken beschikbaar?

Antwoord: Dagelijks zal er een lunch worden verzorgd, wat inbegrepen is in de cursusbijdrage. Daarbuiten is men zelf verantwoordelijk om eten en drinken mee te nemen. Er is een supermarkt op loopafstand van het pand.

COPYRIGHT 2012 - 2015 © ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN